GRATIS BABYPAKKE

til den første tid

Giv din baby den blødeste start

Nu giver vi kommende forældre en smagsprøve på, hvad vi er gode til hos NAME IT med en gratis babypakke til den første tid.

Pakkens indhold er en overraskelse, men har en værdi af mere end 300 kr. Indholdet passer til både drenge og piger, og er naturligvis i den blødeste bomuld, perfekt til babys første tid her i verden.

Se vores store udvalg her

Q&A

Hvem kan bestille babypakken? 
Babypakken er for alle kommende forældre. Den kan bestilles tidligt i graviditeten men udleveres først tæt ved terminsdatoen.

Hvornår kan jeg hente min babypakke? 
Du kan hente din babypakke, når du modtager en mail med afhentningsinformationer. Du modtager din afhentningsmail 7 dage efter tilmelding. Herefter har du 3 uger til at hente pakken.

Hvad skal jeg medbringe for at få babypakken udleveret? 
Du skal medbringe din kvitteringsmail og gyldig ID for at få babypakken udleveret.

Kan jeg bestille mere end én babypakke? 
Du kan kun bestille én babypakke per barn. Bestiller du flere babypakker til det samme barn, koster det kr. 350 DKK pr. ekstra babypakke. Hvis du venter tvillinger kan du fremvise dokumentation og få udleveret 2 babypakker, men du skal stadig kun bestille én.

Hvordan håndteres data om mig? 
Vi videregiver ikke dine informationer til tredjepart, men bruger oplysningerne til at sende dig relevant info om vores kollektioner til dig og din baby.

Se flere spørgsmål og svar her

Luk

Mit barn er ældre en 1 måned, kan jeg få en babypakke?
Desværre, din baby vil med stor sandsynlighed ikke kunne passe indholdet i pakken, det er derfor, vi har sat tidsbegrænsning på.

Jeg bor ikke i nærheden af en NAME IT butik, hvad gør jeg?Vi opfordrer til, at kunder som bor meget langt væk, giver en fuldmagt til en bekendt som bor i nærheden af en NAME IT-butik. Så kan vedkommende hente pakken på kundens vegne. Husk kopi af legimitation på den, som har meldt sig til.

Kan jeg bytte babypakken?
Babypakken er en gave til dig og din baby, og kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter.

Kan jeg melde mig ud igen?
Du kan til enhver tid melde dig ud af CLUB NAME IT, men overvej lige en ekstra gang. Der venter masser af inspiration og små overraskelser. Vær også opmærksom på, at vi ikke kan skrive til dig, når din pakke er klar til afhentning, hvis du har meldt dig ud inden da.

Jeg ønsker at ændre den butik, jeg opgave som afhentningssted ved bestilling
Skriv en mail til nameitkundeservice@bestseller.com, så får du hjælp til at ændre i din bestilling.